The Groucho Club

The Groucho Club in Soho needed help with the re-design of the club. The brief was to sketch and present changes wanted for the Reception area

grouchosm.png
Jenny worked with The Groucho Club in 2017 creating floorplans and room sketches for us to visualize changes to the club reception.  An important piece of work for which the club is very grateful. 

Hannah, Creative Director


London Kitchen Extension

The brief was a fresh contemporary look using different textures and materials to avoid a long tunnel effect in this quite narrow, but long space. Old French windows shutters were found from a salvage yard to add character, and New England style wooden cladding was used in the dining area to differentiate the space from the kitchen. Simple additions that add fun and a talking point

londonkitchensm.png

Mediterranean Villa

The brief was to re-design and source furniture and fittings for a Mediterranean villa. The furniture needed to be robust, yet rustic, and the decor and colour scheme modern, but in keeping with the local area. This floor plan shows all items drawn up to scale and in situ, with visuals on the main products suggested

medvillasm.png


London Home

This family wanted to celebrate nature and the outdoors, and be brave with their colour choices. The lounge and office were chosen to do this in, and the results bring the house to life. Their existing furniture was kept to keep cost down, and simply paint choice, wallpaper and a new blind were suggested to create the look they wanted

londonhomesm.png

Buckinghamshire Family Home

This client had lots of great pieces that needed tying together into a scheme. This was an open space that needed differentiating, whilst allowing flow from area to area. The results are a really fun family living area, with some great pops of colour and vibrancy

buckinghamshire.png